Line Münster-Swendsen

Undervisning
& Kurser

Med kroppen i det terapeutiske rum

Kurser, workshops og undervisning

Min tilgang og mål med al undervisning, kurser og workshops jeg tilbyder, er, at deltagerne skal mærke så meget som muligt, og sanse hvad det vil sige på et dybere plan at koble hovedet og kroppen.

Jeg er fast gæstelærer på Psykoterapeutisk Uddannelsescenter, PUC, hvor jeg siden 2019 underviser i kropslig fordybelse og en neuroaffektiv tilgang som redskaber i det terapeutiske arbejde.

Ud over tilbagevendende gongbade tilbyder jeg ’Fascial Flow’-undervisning og afholder workshops for grupper, som er åbne for at fordybe sig og finde en mere kropslig og neuroaffektiv vej i deres arbejde og måde at være i verden på.

Eksempler på kurser

Bebo din krop

2-dages kursus i kropsfordybelse. Kurset afholder jeg i samarbejde med psykoterapeut Hans Bloch Jespersen.

Styret af skam

2-dages kursus i skammens væsen og opdagelse af egen skam. Kurset afholder jeg i samarbejde med psykoterapeut Hans Bloch Jespersen.

Stå stærkere som selvstændig

2-dages workshop, hvor du kommer til at arbejde med dig selv, din virksomhed, din faglighed og dit netværk. Hvordan booster du dig selv på en realistisk og målrettet måde. Workshoppen afholder jeg i samarbejde med designer og underviser Abelone Varming fra punktumdesign.