Line Münster-Swendsen

Terapi

Jeg ser det som et potentiale og ikke en skam at arbejde med sig selv

Line Münster-Swendsen terapi København

Kroppen husker

Ligesom hjernen, husker kroppen, og kropslig fordybelse er et væsentligt redskab i mit terapeutiske arbejde. Kroppen husker tilstande, og jeg er optaget af at tracke dybtliggende automatiserede spor i nervesystemet, ordløse tilstande og skam. Som chok- og traume behandler fokuserer jeg på at få skabt møder i de dybe lag og bringe det op til en forståelse, så en bevægelse kan blive sat i gang og dermed danne nye spor i nervesystemet.

Tryg terapi

Det skal være trygt at gå i terapi, og jeg lægger stor vægt på at prøve at gøre tingene enkle. Jeg tager udgangspunkt i det, der er i dit liv netop nu, og tilrettelægger terapiforløbet i forhold til det.

Nye indsigter

Jeg arbejder med at fange de underliggende tilstande hos den enkelte. Ved at skabe kontakt i de dybe tilstande under de kendte historier og traumer, kan man få nye indsigter og flytte sig spontant indefra mod et mere konstruktivt og kærligt liv.

Når jeg genetablerer kontakten til ”mig selv”, kan jeg bedre forbinde mig til den ydre verden. Min ensomhed og fastlåsning mindskes, og jeg kan leve mere frit i mødet med andre og ikke kun i overlevelsesstrategier.

 

Det kontaktfulde møde

I det kontaktfulde møde, i arbejdet med bindevæv gennem kropsøvelser og med øget bevidsthed kan udvikling og varig forandring opstå indefra, og det kognitive kan finde en vej sammen med det kropslige.

Din autoritet

Intet menneske går upåvirket og usåret gennem tilværelsen. Så hvordan lærer vi at rejse os igen og frigøre os fra begrænsende handlemønstre? Jeg har fokus på at få din autoritet hjem, så du kan begynde at tackle livet på en ny måde, og blive mere fri til at være i overensstemmelse med, hvem du er.

Hovedet og kroppen er en helhed

Jeg opfatter hovedet og kroppen som en helhed og ikke som to adskilte dele. Det betyder, at en terapi-session hos mig både kan være samtale, kropsarbejde eller begge dele. Det kan være befriende at “lægge” sit hoved og via kroppen arbejde med psyken. Ligesom det at sætte ord på tingene kan løse op for fysiske blokeringer.

Det siger mine klienter

Jeg oplever, at Line i hver session, tuner sig 100% ind på min mentale og fysiske tilstand, og arbejder ud fra det i et intuitivt og personligt nærvær.


Hun støtter og udfordrer med omsorg, nænsomhed og vedholdenhed. Hendes skarpe nærvær og hukommelse sikrer en sammenhæng, hvor samtalerne detaljeret bygger ovenpå hinanden i en dybt udviklende proces.

Line har været min trygge og kompetente rejseguide i en omfattende proces og har hjulpet mig til forståelse, sorgbearbejdning og til at skabe nye handlemønstre, der har været altafgørende for min livskvalitet.

Lotte

Klient

Jeg har været så heldig at gå hos Line i 6-7 måneder nu, og det har haft en enormt stor positiv effekt på mit liv.

Hos Line er jeg blevet mødt med en professionalisme, forståelse og omsorg, som har gjort det muligt for mig at gribe fat i nogle traumer fra tidligere i mit liv.

I samarbejde med Line, så er traumerne blevet gennemarbejdet og i nogle tilfælder i sådan en grad at jeg har kunnet give slip på dem efter mange år.

Jeg oplever Line som en terapeut med et helt roligt nervesystem og en tankegang der er “on-point”. Via vores dialog i sessionerne, så mærker jeg at der er ting der falder på plads. Og den effekt mine sessioner hos Line har haft på mig er tydelig. Både privat, og i forhold til mit arbejdsliv, oplever jeg nu en balance jeg ikke har haft før.

Jeg anbefaler Line til alle jeg kender – hun er fantastisk dygtig!

Kristina

Klient

Jeg er så glad for, at jeg har ”fundet” Line, og det har gjort en meget stor forskel i mit liv.

Det mest betydningsfulde for mig er, at jeg vover at gå på opdagelse i mit indre og har Line med som rejseguide.
Det er meget meget trygt.

Jeg bliver modig sammen med Line. Jeg tør dykke ind i temaer, som jeg ikke helt har vovet før. Jeg tør følge min krops sansninger, impulser og følelser. Jeg tør sige goddag til ”skammen”, som har fyldt så meget i mit liv. Jeg tør gå hen til de svære og mørke steder.

Og jeg forlader altid Line klogere og med en glæde over, at jeg er til, og at jeg også er ”god nok” eller ”mere end god nok”. Jeg forlader hende altid med fylde i mig og en omsorg for mig selv, der gør, at jeg både ser mere kærligt på mig selv, men også på andre.

At gå hos Line er for mig meget kropsligt. Det flytter ting i mig – helt på celleplan – og det gør en stor forskel for, hvordan jeg er i verden.

Julie

Klient