Født i 1969 i Helsingør.

Færdiguddannet organisk psykoterapeut fra Opin-instituttets 4-årige uddannelse, foråret 2008. www.opin.dk

Uddannet biologisk chok- og traumebehandler fra Skolen for psykosomatik 2010          v. aut. cand. psyk. og specialist i psykotraumatologi Ulla Rung Weeke.                           Se evt. mere om det på www.psykenogkroppen.dk eller www.skolenforpsykosomatik.dk

Startede egen praksis 2008.                                                                                                      Ud over, at have egen praksis med klienter i individuel terapi og parterapi, superviserer jeg på institutioner med min kollega Hans Bloch Jespersen. Vi tilbyder desuden parterapi, hvor vi er to terapeuter.

Jeg afholder løbende kurser, workshops og underviser i emner som: ‘Bebo din krop’, ‘Styret af skam’, nervesystemet og ‘Stå stærkere som selvstændig’. Det gør jeg i samarbejde med enten designer og underviser Abelone Varming fra punktumdesign (se evt. Stå stærkere som selvstændig på facebook) eller psykoterapeut Hans Bloch Jespersen (www.psykenogkroppen.dk)

Ved siden af arbejdet som terapeut er jeg forsanger og ophavskvinde til pigebandet Gasoline, hvor vi spiller Gasolin-sange. www.gasoline.dk.

Jeg har arbejdet som professionel sanger og skuespiller siden 1993 – bl.a. været skuespiller i diverse tv-satire programmer, tv-vært på underholdningsprogrammet Villa Medusa og skuespiller/sanger i musicals som Atlantis og Miss Saigon på Østre Gasværk Teater. Der ud over har jeg bl.a. arbejdet som instruktørassistent, turnéleder, tjener, teatertekniker, ekspedient m.m.

Personligt og arbejdsmæssigt er jeg stødt på mange udfordringer, nogle af dem har handlet om tilknytning, nær relation til stofmisbruger, min skilsmisse og jalousifølelser.

Jeg begyndte min bevidste selvudvikling, da jeg var 23 år, og har altid insisteret på at lære af de vanskeligheder, som livet byder. Derfor er jeg den, jeg er i dag. Jeg har villet finde min egen vej i livsforløbet, og det har gjort mig godt.

Jeg har siden 2005 boet sammen med min mand i København, og sammen har vi to sønner.