Er du foredragsholder, scenekunstner, underviser eller præst, eller arbejder du med at formidle på anden måde, så er Levende Formidlingsterapi måske noget for dig.

Levende Formidlingsterapi er et stykke terapeutisk arbejde med fokus på livepræstationen, som handler om at fremkalde din virkelige essens i en live-situation for at kunne brænde igennem optimalt og blive stærk i det personlige udtryk.

I dag er det vigtigere end nogensinde, at ens personlighed i præstationen er tydelig, da det er et af de ’nye’ kriterier for at lykkes. Det er her, man kan skille sig ud, blive synlig og suveræn. For at dette er muligt, kræver det, at den enkelte får sin faglighed, personlighed og nuet til at smelte sammen. Når dette sker, vil man fremstå meget personligt og stærkt i live-situationen.

Min påstand er, at diverse præsentationsteknikker er rigtig gode redskaber til at støtte den usikre såvel som den skråsikre, dog mener jeg, at det kun er et stykke af vejen. For mig at se er det ’krykker,’ som kan smides, når ’benet er rask’.

Når vi mennesker virkelig kan være til stede fuldt ud, i en live-situation, kan man pludselig tillade sig at gøre alt det, der, ifølge præsentationsteknikkerne, er ’forbudt’ og alligevel brænde igennem.

Når jeg arbejder med mennesker i levende formidlingsterapi, tager vi udgangspunkt i en live-præstation. Jeg tilbyder at overvære en situation, hvor du er formidler overfor et publikum. Det er dog ikke et must for at kunne arbejde med dette fokus. I terapilokalet vil vi dels arbejde med din oplevelse af din formidling og dels med den personlige historie, for det er ofte her, der ligger noget, som forhindrer det frie udtryk.